Menu
Kosár

Webáruházunk jelenleg átalakítás alatt van, rendelés leadása nem lehetséges!

Rólunk

Lámpák, csillárok ,villamossági anyagok,világítástechnika eszközök, hajdu háztartási gép alkatrészek kis és nagykereskedéseCégünk székhelye Hajdúböszörményben található, ahol is 1993 óta foglalkozunk villamossági, valamint villanyszerelési anyagok forgalmazásával. Eleinte kiskereskedelmi szinten, majd egy későbbi bővítés után már Kft.-vé alakulva a nagykereskedelmi vonalon is elindítottuk vállalkozásunkat.
 
A következő lépcső az volt, amikor is elrajtolt legújabb tevékenységünk a webáruházunk, ahol ön, mint vásárló kényelmesen, az otthonából válogathat és vásárolhat az általunk kínált kíváló minőségű Rába-Lux, és Eglo Lux fényforrások mellett, a különféle világítástechnikai és villamosságtechnikai alkatrészek közül. Online lámpaboltunkban a legkülönbözőbb anyagokból és egyedi formákkal megalkotott lámpacsaládok sokasága megtalálható, legyen az dekor, vagy gyerek, asztali vagy állólámpa. Terméklistánk folyamatosan frissül és bővűl, így nálunk mindíg a legjobbat kapja, a legjobb áron.
 
Az Orbán Elektric Kft. ezek mellett, üggyfeleinknek villanyszerelési szolgáltatásokat is nyújt, melynek során lakások, irodaepületek, ipari létesítmények villamoshálózatát építjük ki.

 


A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató